Avto Filipič

Ford C-MAX

Živahni Ford C-MAX je bil zaradi nizkih emisij CO2 razglašen za Planetu Zemlja prijazno vozilo, poleg tega pa se lahko pohvali s pridobitvijo TÜV certifikata za protialergensko notranjost.

 

Ford C-MAX

Ford C-MAX. Varen avto za otroke varne hiše.

Ford C-MAX je pisan na kožo vsem, ki znate uživati v dinamični vožnji in poskrbeti za varnost celotne družine, še posebno otrok.


Ford C-MAX Trend 1.6 74 kW (100 KM)

Opremljen s klimo, CD radiem, 4 zračnimi blazinami, električnimi ogledali, obvolanskimi kontrolami, potovalnim računalnikom, dodatno zatemnjenimi stekli ... je lahko vaš po izjemni ceni.

Ponudba velja za vozila iz zaloge.

Cena po ceniku 17.190 €
Dodatno zatemnjena stekla 60 €
Popust -2.500 €
Dodaten popust v primeru financiranja* -1.000 €
Skupen popust -3.500 €
Končna cena 13.750 €


*Popust velja v primeru akcijskega financiranja prek Ford Credita. Podrobnosti glede financiranja dobite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford.

Ob koncu leta 2010 bo Summit motors Ljubljana, d.o.o. izbrani varni hiši v Sloveniji podaril Ford C-MAXa.

Zakaj smo izbrali varno hišo?

Ford C-MAX je v svojem segmentu med najvarnejšimi avtomobili za otroke. Po strogih standardih Euro NCAP je C-MAX osvojil štiri zvezdice za zaščito otrok v avtu. Ford C-MAX zagotavlja izjemno visoko razvite varnostne tehnologije, od Fordovega inteligentnega zaščitnega sistema do drugih inteligentnih varnostnih funkcij.

Varnost naših in vaših otrok je izjemno pomembna in vedno bolj izpostavljena tematika, saj se število avtomobilov na cestah ter statistika prometnih nesreč iz leta v leto povečujeta.

Da bi otroci varne hiše uživali varnost tako v hiši kot na cesti, jim podarjamo varen avto, Ford C-MAXa.
 

Več o Ford C-MAXu

Podatki o porabi in emisijah
Poraba: 5,4 - 6,9 l 100/km
Emisija CO2: 143 - 164 g/km