Avto Filipič

Tako strupena, da ni za vsakogar.

Vsaka Fiestina podrobnost in vsaka njena poteza črpajo iz vplivov najsodobnejšega dizajna – od elegantno oblikovane in dinamične zunanjosti do prefinjene notranjosti. Tehnologija v notranjosti je v koraku z najsodobnejšimi elektronskimi dosežki. 

Fiesta je ikona modernega časa, ki si zasluži ekskluzivnost. Kot si to zasluži tudi 35 izbrancev, ki si želijo imeti sodoben avtomobil s športnimi dodatki. 

Fiesta Deluxe

Fiesta, ki je v letu 2009 in 2010 postala najbolj prodajan majhen avtomobil v Evropi se uvršča med največje Fordove zgodbe o uspehu.

Ford Fiesta letos praznuje 35 let. Ob tej priložnosti smo za vas pripravili posebno serijo 35 športno elegantnih Fiest Deluxe v beli in črni barvi, ki veljata za brezčasno klasiko, ki je vedno moderna.

Nova ekskluzivna serija športne Fieste Deluxe z 1,4-litrskim bencinskim motorjem z močjo 96 KM (71 kW) in tremi vrati je izjemno privlačna. Vključuje opremo, ki bo izpolnila vse vaše želje in predstave o tem, kakšen mora biti vaš novi športni avtomobil z vzdevkom Deluxe. Opremljena je z zadnjim difuzorjem, strešnim spojlerjem, poudarjenimi bočnimi pragi, vzmetenjem Eibach, zaščitnimi letvicami na pragih vrat, sprednjim spojlerjem, dvojno kromirano izpušno cevjo in LED dnevnimi lučmi ter s platišči iz lahke zlitine z dimenzijami 7 x 17¨. Za popolno udobje v vožnji s Fiesto Deluxe pa poskrbijo klimatska naprava s samodejnim uravnavanjem temperature, radio s CD/MP3-predvajalnikom, 6 zvočnikov, potovalni računalnik z matričnim ekranom, USB-priključek ter sistem Bluetooth za prostoročno upravljanje in glasovni nadzor, dodatno zatemnjena stekla in tempomat.

Fiesta Deluxe bo vaša po izjemni ceni 14.700 €*.


Oglejte si
Cenik Fiesta Deluxe
 

Podatki o porabi in emisijah
Poraba: 5,8 l 100/km
Emisije CO2: 133 g/km

*Cena ne vključuje stroškov transporta.