Avto Filipič

Posebna ponudba za vozila Ford

Vrhunski Fordovi modeli so še naprej na voljo po izjemnih pogojih. Za omejeno zalogo Fordovih vozil vam ponujamo kar do 9.220 € prihranka.

Ne spreglejte odlične akcijske ponudbe vozil Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo, Kuga in Galaxy, obiščite najbližji pooblaščen salon z vozili Ford in se pozanimajte o vašem izbrancu. Odličnost, varčnost, zapeljivost, zmogljivost in IZJEMNA CENA, to je le nekaj odlik, ki Fordove modele dela tako posebne in zaradi česar podirajo rekorde in pobirajo najbolj prestižne nagrade.

Focus

Večkrat nagrajeni Focus je na voljo po izjemni ceni, sedaj s popustom kar 5.800 €. Cene se z dvigom DDV-ja niso spremenile, najbolj prodajani avto v preteklem letu pa je sedaj ugoden kot še nikoli doslej.

Kompromisov med opremo in ceno ni potrebno več sklepati. Seznam bogato opremljenih Focusov iz omejene zaloge, z opisom opreme, popustom in končnimi cenami, najdete na spodnjih povezavah.

Posebna ponudba vozil Focus

Posebna ponudba vozil Focus ST

C-MAX

Priljubljeni družinski enoprostorec C-MAX je na voljo kar 3.900 € ugodneje.

Seznam vozil C-MAX iz omejene zaloge, z opisom opreme, navedenimi popusti in končnimi cenami, najdete na spodnji povezavi .

Posebna ponudba vozil C-MAX

Kuga

Športni terenec Kuga je na voljo s popustom od 7.140 € do 7.540 €. Poleg tega ob nakupu modela Kuga prejmete še dodatni dve leti jamstva, Podaljšano jamstvo +2, v vrednosti 865 €.


Seznam vozil Kuga iz omejene zaloge, z opisom opreme, navedenimi popusti in končnimi cenami, najdete na spodnji povezavi

Posebna ponudba vozil Kuga
 

 

Mondeo

Elegantni Mondeo je zdaj na voljo s kar 9.220 € prihranka.

Seznam Mondeov iz omejene zaloge, z opisom opreme, popustom in končnimi cenami, najdete na spodnji povezavi

Posebna ponudba vozil Mondeo

Galaxy

Prostorni Galaxy na voljo z 7.620 € prihranka.

Seznam Galaxyjev iz omejene zaloge, z opisom opreme, popustom in končnimi cenami, najdete na spodnji povezavi.

Posebna ponudba vozil Galaxy