C-max C-max C-max
Beckerjev navigacijski sistem Indianapolis Pro

Enojni navigacijski sistem DIN velikosti, v večini evropskih držav znan po svojem sijajnem zvoku in boljših navigacijskih zmožnostih. TMC prometne informacije in hitra izmenjava signala zagotavljajo zanesljivo navigacijo, tudi na območjih s slabim sprejemom GPS signala. Predvaja tudi MP3. DIN adapter z opcijsko CD škatlo je na voljo ločeno, prav tako kot dodatni 6-CD menjalnik. (Dodatna oprema)

Cestna navigacija Garmin

Pustite svoje avtokarte doma. Enostaven in intuitiven mobilni GPS navigacijski sistem. Na voljo je več uporabnih možnosti, vključno z MP3 kompatibilnostjo in Bluetooth® prostoročno funkcijo. Za več informacij se obrnite na vašega trgovca. (Dodatna oprema)
Bluetooth® tehnologija

Bluetooth® brezžična povezljivost vam omogoča, da kličete 0in sprejemate klice s pomočjo kompatibilnega mobilnega telefona, brez vidnega kabla ali slušalke. (Izključuje nosilec in zunanjo anteno) (Oprema za doplačilo)
     
     
MP3 povezava

Zunanji AUX priključek se nahaja na sredinski konzoli in vam omogoča, da na obstoječi avdio sistem v avtu priklopite MP3 player ali iPod. Preprosto ju povežite in uživajte v vaših najljubših zvokih.

Opomba

Ime Bluetooth® in logotipi so zaščitena blagovna znamka podjetja Bluetooth SIG, Inc. Ford Motor Company Limited si je s svojimi partnerskimi podjetji pridobil licenco za uporabo te znamke. Vse ostale blagovne znamke in imena so last posameznega podjetja.
 
Propiroča se, da vsi vozniki med vožnjo uporabljajo naprave za prostoročno telefoniranje.