Ford Focus C-max

Prilagodljiva notranjost

V novem C-MAX-u je veliko novosti. Sodobna, prostorna notranjost je polna uporabnih posebnosti, od futuristične sredinske konzole do edinstvene ročice ročne zavore v obliki črke Z in številnih odlagalnih prostorov. Obdržali smo tudi vse, kar je bilo v C-MAX-u že prej najboljše za vas in vašo družino. Prilagodljivi sistem sedežev Comfort Seat System lahko namestite na številne načine za prevoz potnikov in prtljage.
 


Glavne značilnosti
Prilagodljiv sistem sedežev
Ford Focus C-max C-MAX-ov Comfort Seat System je neverjetno prilagodljiv in brez težav nudi udobno sedenje petim odraslim osebam. Z enostavnim odstranjevanjem sedežev lahko hitro pripravite dodaten prostor za potnike in prtljago. Sedeže potisnete naprej, dvignete in stvar je opravljena, saj so dovolj lahki, da jih lahko hitro dvignete in shranite. Edinstvena rešitev je preklop srednjega sedeža v zadnji vrsti ter diagonalni pomik stranskih sedežev skupaj. Tako napravite obilo prostora za dva potnika na zadnjih sedežih. Če torej prevažate potnike, opremo ali oboje skupaj, v C-MAx-u nikoli ne boste imeli težav s prostorom.

Vse prednosti enoprostorca
S svojo zunanjostjo in notranjostjo C-MAX prinaša vse prednosti enoprostorca. Višji položaj med vožnjo zagotavlja boljši pregled nad dogajanjem na cesti. Pri vstopanju je manj sklanjanja, v vozilu pa veliko prostora, tudi nad glavo. Ford Focus C-max

Iznajdljivo pospravljeno
Ford Focus C-max Zahvaljujoč obilici prostorov za shranjevanje in odlaganje v C-MAX-u nikoli ni razmetano, čeprav potuje pet potnikov. Predali v vratih so večji, v vozilu pa je še veliko uporabnih odlagalnih mest na armaturni plošči, v sredinski konzoli in celo na stropu. Potniki na zadnjih sedežih lahko uporabijo predale v tleh, žepe v naslonih sedežev ali pa zložljive mizice pred seboj. Dovolj prostora je za vse otroške drobnarije.

Prevoz prtljage
V prilagodljiv C-MAX-ov prtljažni prostor boste lahko pospravili vse vrste zabojev in torb. Za prevoz čim več prtljage lahko vsakega od zadnjih treh sedežev posebej odstranite in s tem dobite do 1620 litrov prtljažnega prostora. Čeprav potuje pet potnikov, v 550-litrski prtljažni prostor še vedno lahko naložite vse, kar potrebuje vaša družina na potovanju. Ford Focus C-max

Panoramsko strešno okno
Ford Focus C-max Spustite pomladno veselje v vozilo. Ali poletno. Ali jesensko. S tehnologijo odboja sončnih žarkov panoramsko strešno okno odbija vročino sonca in pomaga ohranjevati notranjost vozila hladno. V vozilu lahko vedno ustvarite lahkoten in zračen ambient. Z notranjimi senčniki napravite senco ali ustvarite zasebnost.

Nealergeni materiali
Zaradi Fordove zavezanosti novostim in udobju so v C-MAX-u uporabljeni posebni antialergeni materiali. Vgrajen je sistem prečiščevanja zraka s filtrom proti cvetnemu prahu in prašnim delcem. Možnost alergij in obolenj je s tem zelo zmanjšana. C-MAX je uspešno prestal testiranja s strani mednarodno priznane pooblaščene organizacije TÜV. Pridobil je tudi naslov Seal of Approval , ki ga podeljuje British Allergy Foundation. Z uporabo antialergenih materialov je poskrbljeno za udobno vožnjo potnikov. Ford Focus C-max

Vrhunska armaturna plošča
Ford Focus C-max Kristalno jasen zaslon bo iz vsake vožnje naredil popoln užitek. V vtičnico lahko priključite MP3 predvajalnik in predvajate svojo najljubšo glasbo. Futuristična rdeča osvetlitev armaturne plošče bo dopolnila notranjost C-MAX-a in ga postavila daleč pred tekmece.

Športni sedeži
Ergonomsko oblikovani športni sedeži s poudarjeno bočno oporo vsakomur zagotovijo udobje. Tako lahko vsi uživate v vožnji. S pozorno izbranimi sedežnimi prevlekami in kontrastnimi šivi so sedeži tudi oblikovno dovršeni. Ford Focus C-max

Prilagodljivi naslon za roko
Ford Focus C-max Povečajte svoje udobje. Edinstven prilagodljiv naslon za roko je vgrajen ekskluzivno v vseh modelih C-MAX-a od modela Trend naprej. Enostavno ga lahko izvlečete in nastavite dolžino opore za roko. Lahko ga dvignete in pod njim se skriva prostor za shranjevanje sladkarij ali CD-jev, skratka stvari, ki bodo osrečile vašo družino.