Ford Focus

Očarljivost serijsko
 
Novi Ford Focus temelji na oblikovalskih smernicah predhodnika, kar ga naredi trdnega, športnega in uglajenega. Notranjost izpopolnjuje premišljen design in visoko kvalitetni materiali, ki jih boste našli v vseh karoserijskih modelih, tako v športnem 3-vratnem, 5-vratnem modelu in praktičnemu karavanu.
 
Kliknite za oblikovalski video  arrow


Dinamična oblika

Karoserije so oblikovane tako, da se prilegajo vašemu življenjskemu stilu
Izbirate lahko med različnimi karoserijami: 3- ali 5-vratno različico ali karavanom. Vsi imajo sodobno in prepoznavno obliko Fordove pristnosti, ki hkrati ponuja športno in uravnovešeno uglajenost. Katero koli različico karoserije si boste izbrali, boste občutili ugodje prostornosti, saj je Focus sedaj daljši in širši. 

Oglejte si različne karoserije arrow
Ford Focus

Praktična eleganca
Novi Focus je širši in daljši kot njegov predhodnik in hkrati še bolj aerodinamičen. Vse različice karoserije sledijo Focusovim drznim linijam, ovalni sprednji maski in žarometom ter trdni in zanesljivi drži. Hitra silhueta, dinamične linije stekel in drzna drža zagotavljajo novemu Ford Focusu trden, zanesljiv, športen in hkrati uglajen izgled.
Ford Focus

Notranjost odseva vrhunsko kvaliteto vozila
Notranjost novega Focusa je orientirana na voznikovo in potnikovo udobje. Opremljena je z najboljšimi materiali in premišljeno tehnologijo, ki bodo podprli vaše zadovoljstvo. Prostor za noge pri zadnjih sedežih je povečan, tako da je za vsakogar dovolj prostora.

Oglejte si demonstracijo izdelave  arrow
Ford Focus

Premišljen design
Novi Focus ima prefinjen pristop k oblikovanju, ki bo vsakomur potovanje spremenil v užitek. Namenjana pozornost tudi najmanjšim detajlom, kot je široka osvetlitev prostora okoli vrat, ki vam omogoča vpogled na površino, na katero izstopate. Pravtako ima novi Focus veliko odlagalnih površin, tako na zadnjih sedežih kot tudi na sprednjih - na primer predalček za sončna očala predali so ravno tam, kjer jih potrebujete.

Oglejte si demonstracijo premišljenega designa  arrow
Ford Focus