Ford Focus

EuroNCAP ocena: najvarnejši avto v svojem razredu

Varna vožnja je prijetna izkušnja, ki vam jo nudi tudi novi Ford Focus s preizkušeno varnostjo za sproščeno vožnjo. V zadnji 15 fazi EuroNCAP testa je novi Ford Focus dosegel vseh 5 zvezdic in najvišjo oceno za varnost v svojem razredu. Pravtako se je izkazal v varnosti, ki jo nudi otrokom. Novi Ford Focus je varen za vse. Nudi vam sproščujočo vožnjo, v kateri lahko uživate, saj veste, da ste varni v objemu doseženih 5 zvezdic. 


EuroNCAP ocena
5 zvezdic varnosti najnovejše tehnologije
Doseženih 5 zvezdic je res veliko priznanje. Ford Focus ga je dosegel tudi zaradi vgrajene najnovejše tehnologije. Le-ta opazuje cesto in dogajanje, zato da vi lahko uživate v vožnji.

Inteligentni zaščini sistem je Fordov celostni pristop k varnosti, ki vključuje tako trdno jekleno kletko in varnostne pasove z zategovalniki in omejevalniki zatezne moči ter sistemi, ki omogočajo vozniku odzivnejše krmiljenje, da se lahko izogne nevarnostim in ublaži posledice.

Strokovnjaki za varnost so celostno testirali novega Ford Focusa
EuroNCAP je neodvisen test, ki zagotavlja objektivne podatke o varnosti vozil. Vsako vozilo, ki participira v testu, gre skozi vrsto preizkusov, ki odražajo možne realne dogodke. Največji dokaz varnosti, ki vam jo zagotavlja novi Ford Focus, je doseženih vseh 5 zvezdic za varnost potnikov.

Uradna izjava EuroNCAP za novega Ford Focusa
Adrian Hobbs, generalni sekretar:"Novi Ford Focus je dosegel najvišjo oceno za varnost potnikov od vseh avtomobilov, ki smo jih testirali v preteklih sedmih letih.""Novi Ford Focus je najbolj odzivno vozilo v svojem razredu.""Naši postopki in protokol so splošno priznani kot strogi in zahtevni.""Razvojna skupina Forda je dvignila zahteve po varnosti ter tako tudi drugim postavila cilj, h kateremu naj strmijo. zato Ford zasluži vse čestitke."
Euro NCAP