Ford Focus

Natančna izdelava kamorkoli pogledate
 
Novi Ford Focus združuje popolno prileganje delov med seboj, vrhunsko kvaliteto in premišljen izgled. Notranjost je bila načrtovana tako, da je vse na pravem mestu. Velik prtljažni prostor in prostorna potniška kabina nudita izkušnjo izboljšanosti avtomobila z večjo prostornostjo in udobnostjo.
 
Kliknite za film o udobnosti  arrow


Udobnost in kvaliteta

Notranje oblike
Ko boste vstopili v novega Ford Focusa, boste občutili prednosti nove tehnologije in materialov, ki so lastnost prestižnega avtomobila. Fordova predanost najboljšim materialom, vozni dinamiki, nadzoru vozila in vidljivosti, bo tako vozniku kot sopotniku nudila občutek domačnosti in varnosti.
 
Oglejte si demonstracijo notranjih oblik  arrow
Ford Focus

Certifikat antialergenov
Vsi, ki se srečujete z alergijami, se boste sigurno dobro počutili v novem Ford Focusu. Pridobil je potrdilo TÜV, priznane mednarodne organizacije za testiranje, da materiali v notranjosti novega Ford Focusa ne povzročajo alergij.

Kliknite za več informacij o testirani nealergijski notranjosti  arrow
Ford Focus

Prostorna notranjost Poenostavite svoje življenje z udobjem
Ne glede na to ali si izberete 3- ali 5-vratni model ali karavana, je novi Ford Focus širši in daljši kot njegov predhodnik. Dodatni prostor je namenjen udobju potnikov, ki imajo sedaj več prostora za noge in udobnejše sedenje. Pravtako je premišljeno izrabljen prostor za odlagalne površine in prostorčke, kjer boste vedno lahko odložili stvari, ki jih želite ponesti s seboj.

Oglejte si prostorno notranjost  arrow
Ford Focus

Notranje kontrole vse na dosegu roke
Pri novem Ford Focusu je vse postavljeno tam, kjer to tudi potrebujete ter oblikovano tako, da vam daje pravšnji odziv. Novi izgled notranjega prostora zagotavlja vozniku in potnikom varnost in priročne odlagalne prostore. Novi opcijski sistem odpiranja in zagona vozila brez običajnega ključa vam olajša nepotrebno iskanje odlagalnega prostora za vaše ključe, kar naredi vožnjo še bolj sproščeno in zabavno.

Oglejte si demonstracijo notranjih kontrol   arrow
Ford Focus