Ford Focus - audio sistemi Ford Focus - avdio sistemi Ford Focus - avdio sistemi
Navigacijski sistem TravelPilot EX

Ima 4 enobarvni zaslon, stereo radio/CD/MP3, dodatno vtičnico v predalu na sopotnikovi strani in možnost priklopa zunanjega izmenjevalnika CD plošč. (Oprema za doplačilo)

Povečaj sliko  arrow
DVD navigacijski sistem

DVD navigacijski sistem ima 7 barvni zaslon na dotik, ki vas natančno usmerja pri vaših potovanjih. (Oprema za doplačilo)

Povečaj sliko  arrow
Seti za prostoročno telefoniranje
 

Seti za prostoročno telefoniranje vam omogočajo, da ste vedno pozorni na vožnjo. Lahko izbirate med najosnovnejšim paketom ali vrhunskim Bluetooth® setom za prostoročno telefoniranje. (Oprema za doplačilo)

Povečaj sliko  arrow
 

   
Ford Focus - avdio sistemi Ford Focus - avdio sistemi Ford Focus - avdio sistemi
Avdio sistem Sony

Avdio sistem Sony ima stereo radio/predvajanik za 6 CD plošč in kodo za zaklepanje avdio sistema. Možen je tudi sistem Sony z enim CD predvajalnikom in funkcijo MP3. (Oprema za doplačilo)


Povečaj sliko  arrow
Bluetooth® set za prostoročno telefoniranje

Bluetooth® set za prostoročno telefoniranje in sistem glasovnega upravljanja omogočata upravljanje avdio-komunikacijskih sistemov, klime in telefona z glasovnimi ukazi (Oprema za doplačilo).

Povečaj sliko  arrow 
Multimedijski DVD sistem
 

Multimedijski DVD sistem omogoča potnikom na zadnjih sedežih razvedrilo ob gledanju DVDjev na barvnih zaslonih. (Oprema za doplačilo samo karavan)

Povečaj sliko  arrow