Ford Focus - notranjost Ford Focus - notranjost Ford Focus - notranjost
Sončna streha
 
Sončna streha, ki je električno pomična, vam bo omogočala nenehno svežino zraka. Sistema proti priprtju in sistem globalnega zapiranja/odpiranja bosta poskrbel za vašo varnost in avtomatsko zapiranje sončne strehe, ko boste zapuščali novega Ford Focusa.

Povečaj sliko  arrow
Integrirana izvlečna senčila na zadnjih vratih

Integrirana izvlečna senčila na zadnjih vratih omogočajo zastrnitev neprijete sončne svetlobe z lahkotnim potegom. (Oprema za doplačilo)

Povečaj sliko  arrow
Tepihi

Antracidni in trpežni tepihi so odporni na toploto in sol. Voznikov tepihi je pritrjen na podlago, da ne bi prišlo do zdrsavanja in vpletanje v pedala. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow
 

   
Ford Focus - notranjost Ford Focus - notranjost Ford Focus - notranjost
Vrhunski tepihi iz velurja

Tepihi iz velurja imajo odtisnjen logotip Focusa in tako odlično dopolnjujejo vašo izbrano notranjost in uglajen izgled Ford Focusa. Pravtako so tepihi odporni na toploto in sol. Voznikov tepih je pritrjen na podlago, da ne bi prišlo do zdrsavanja in vpletanja v pedala. (Oprema za doplačilo ali dodatek)

Povečaj sliko  arrow
Gumijasti tepihi

Gumijasti tepihi imajo Focusov logotip. Voznikov tepihi je pritrjen na podlago, da ne bi prišlo do zdrsavanja in vpletanja v pedala. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow 
Popotniški paket

Popotniški paket vsebuje odstranljivo pregradno mrežo za tovor in obojestranski podstavek v prtljažnem prostoru. (Oprema za doplačilo ali dodatek, samo karavan)

Povečaj sliko  arrow