Ford Focus - dodatna oprema Ford Focus - dodatna oprema Ford Focus - dodatna oprema
Aluminijasti strešni nosilci

Lahko jih uporabljate skupaj s prečnimi strešnimi nosilci (Oprema za doplačilo, samo karavani), na katere pritrdite strešno komoro (Dodatek) ali nosilce za smuči ali kolo (Dodatek), ki ustrezajo standardom varnosti mestne vožnje.

Povečaj sliko  arrow
Strešni nosilci

Strešni nosilci črne barve so standardni na vseh karavanih. Na njih lahko pritrdite prečne strešne nosilce (Oprema za doplačilo, samo karavan), na katere pritrdite strešno komoro (Dodatek) ali nosilce za smuči ali kolo (Dodatek), ki ustrezajo standardom varnosti mestne vožnje.

Povečaj sliko  arrow
Mont Blanc Barracuda strešni nosilec za kolo
 
Mont Blanc Barracuda strešni nosilec za kolo se lahko pritrdi na strešne nosilce in je posebno oblikovan za transport koles. Prilega se okvirom 20-80 mm premera. Ima tudi varnostne ključavnice, ki varujejo vaša kolesa. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow
     
Ford Focus - dodatna oprema Ford Focus - dodatna oprema Ford Focus - dodatna oprema
Thule strešna komora

Thule strešna komora je produkt znane blagovne znamke in je oblikovana za transport različnega tovora, ki ga ščiti pred vremenskimi in drugimi vplivi. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow
Nosilci za smuči

Eleganten in varen nosilec za smuči se prilega vsem Fordovim strešnim nosilcem. Omogočajo transport do 6 parov smuči. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow 
Vlečna kljuka

Vlečna kljuka lahko vleče do 1,500 kg težak tovor glede na motor vašega Ford Focusa. Tako lahko na varen način transportirate tudi vodne skuterje in čolne. (Oprema za doplačilo ali Dodatek)

Povečaj sliko  arrow