Ford Focus - varnost Ford Focus - varnost Ford Focus - varnost
Britax otroški sedeži

Najvarnejše mesto za otroka je v otroškem sedežu pripetim z ISOFIX sistemom na zadnji klopi. Brtiax je posebno oblikovan otroški sedež, ki vašemu otroku zagotavlja kar največjo varnost.

Povečaj sliko  arrow
Varnostni sistem za psa

Varnostni sistem za psa lahko dobite v različnih višinskih različicah in z razdelkom za tovor, kar omogoča varen transport psa in tovora v prtljažnem prostoru. (Dodatek, samo karavan)  

Povečaj sliko  arrow
Protizdrsni podstavek
 
Protizdrsni podstavek se popolnoma prilega Ford Focusu in vam omogoča varen transport tovora v prtljažnem prostoru. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow
     
Ford Focus - varnost Ford Focus - varnost Ford Focus - varnost
Obojestranski podstavek v prtljažnem prostoru

Obojestranski podstavek v prtljažnem prostoru vam zagotavlja varnost transporta tovora v prtljažnem prostoru, tudi če imate preklopljene zadnje sedeže. Podstavek ima odtisnjem Fordov logotip. Lahko si izberete tudi gumijasto različico podstavka, ki je idelana za transport mokrega ali suhega tovora. Predpražnik ima tudi zavihke, ki varujejo natranje odbijače. (Dodatek, samo karavan)

Povečaj sliko  arrow
Zaščitne zavesice
 
Dostopna so za sprednja in zadnja kolesa. Varovala bodo karoserijo vašega novega Ford Focusa pred kamenčki in cestno nesnago. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow 
Senzor za vzvratno parkiranje
 
Zvočno opozorilo vam bo v pomoč pri vzvratnem parkiranju v težkih situacijah. (Dodatek)

Povečaj sliko  arrow
     
Ford Focus - varnost Ford Focus - varnost  
Odstranljiva pregradna mreža za tovor
 
Odstranljiva pregradna mreža za tovor zagotavlja varnost, da se tovor iz prtljažnega prostora zagotovo ne bo premaknil v potniško kabino. Ustreza ECE-R17 varnostnim standardom. (Oprema za doplačilo ali dodatek, samo karavan)

Povečaj sliko  arrow
Paket prve pomoči in pripomočkov

Varnostni trikotnik, , paket prve pomoči, vrv in kabli za vžig avtomobila v sili, vas bodo pripravili na vsako situacijo (Dodatek).

Povečaj sliko  arrow