Osebni pečat
Ka nudi obilico možnosti, da mu vtisnete svoj osebni pečat. Osupljive nove barve, izraziti poudarki z novimi paketi opreme 'Individual' in široka paleta možnosti za oblikovanje notranjosti poskrbijo, da bo vaš Ka nekaj posebnega in da se boste v njem počutili kot doma.

Osebni pečat
Zunanjost
Za začetek je na voljo paleta novih osnovnih in kovinskih barv z izrazitimi pastelnimi odtenki. Izberete lahko tudi med dvema barvama z osupljivim bisernim učinkom: iskrivo bela Piste in čutna Blush poskrbita, da bo imel vaš Ka še več občudovalcev. Pestra je tudi izbira dodatkov, kot so kromirane obloge, s katerimi vašemu Ka-ju dodate piko na i. Za ljubitelje pustolovščin smo pripravili tri pakete opreme ‘Individual’ s samosvojimi poudarki zunanjosti in osupljivim oblikovanjem notranjosti. Izbirate lahko med paketi Tattoo, Grand Prix in Digital.

Notranjost
Notranjost Ka-ja je povsem spremenjena. Biserno belo sredinsko konzolo pri različici Titanium je navdihnilo oblikovanje ikon sodobnega dizajna, kot je iPod. Prevladujeta dve glavni barvi notranjosti, izberete pa lahko tudi vrsto barvitih oblazinjenj sedežev vključno z razkošnim usnjem. S paketom ‘Individual’ bo zunanjo grafično podobo dopolnila osupljiva končna obdelava notranjosti.

Ste udobno nameščeni?
Z dodatnim paketom za nadgradnjo sedežev vas čaka izkušnja udobja, ki presega vsa pričakovanja za avtomobile tega razreda. Vključuje v štirih smereh električno nastavljiv voznikov sedež, preklopni sovoznikov sedež s funkcijo za lažje vstopanje ‘Easy Entry’, pomnilnik položaja, predal pod sovoznikovim sedežem in v razmerju 50/50 deljene zadnje sedeže z držali za namestitev otroških sedežev ISOFIX.