Pripomočki v notranjosti
V Ka vgrajena tehnologija je prav tako futuristična kot oblikovanje njegove zunanjosti.

Pripomočki v notranjosti
Za izbrano glasbo
Ka je opremljen s povsem novim zvočnim sistemom s šestimi zvočniki in CD-predvajalnikom, ki zna predvajati tudi posnetke MP3, zato lahko več albumov zapečete na eno ploščo in uživate na poti. Na voljo je tudi mini-vtičnica za priklop vašega predvajalnika iPod ali MP3-predvajalnika.

Bodite povezani s prijatelji
Kot dodatna oprema je na voljo paket za povezljivost, ki združuje povezavo Bluetooth®, sistem za prostoročno telefoniranje in glasovno upravljanje. Tako lahko z glasom ali s tipkami na volanu kličete in sprejmete ali zavrnete klice. Če to omogoča vaš mobilni telefon, imate lahko tudi telefonsko konferenco z dvema zunanjima sogovornikoma. Za razvedrilo lahko prek priključka USB predvajate glasbo v najrazličnejših formatih, z USB ključka, predvajalnika iPod ali drugega MP3-predvajalnika.

Vroče ali mrzlo: kakor vam ustreza!
Klimatska naprava v Ka-ju vam omogoča, da ostanete sveži ali poskrbite za prijetno toploto. Preprosto nastavite temperaturo in sistem bo poskrbel za njeno vzdrževanje.

Topla dobrodošlica
Morda se boste najbolj razveselili ogrevanih sprednjih sedežev, saj bodo veliko prijetnejša celo mrzla zimska jutra. S pritiskom na gumb bo vaš sedež prijetno topel, dokler boste želeli.