Novi video Aleshe Dixon
Zvezda na čelu orkestra
Ford je v sodelovnju z zvezdo Alesho Dixon oblikoval poseben ekskluzivni glasbeni remix in video s katerim je proslavil lansiranje novega Ford Focusa.

Aleshin zadnji video je navduševal kot TV oglas za novega Ford Focusa. Oglas je poseben zaradi svoje izjemne kreacije, v njem orkester igra na posebne instrumente, ki so sestavljeni iz avtomobilskih delov novega Focusa. Zgradba instrumentov predstavlja enaindvajset delov novega Ford Focusa, igranje na njih pa edinstveno usklajeno celoto. V orkestru boste lahko slišali zvoke kitare narejene iz sklopke, harfe iz vrat, basa iz odbijača, čela iz menjalnika in bobna iz pokrova prtljažnega prostora.

Vratna harfa je sestavljena iz sprednjih vrat, okna in vzmeti, slednje so uporabljene za strune harfe. Kitara iz sklopke je izdelana iz pločevine karoserije, zavornega sistema in delov sklopke, ima prave tipke in prave strune, pas pa je izdelan iz varnostnega pasu avtomobila.

Oglas je bil posnet v enem izmed prostorov v avtomobilski industriji v tehničnem centru v Duntonu (Essex) v mesecu januarju. V oglasu Alesha ob spremljavi orkestra sestavljenega iz dvanajstih avtomobilskih instrumentov nastopi s svojo skladbo For You I Will .

Alesha Dixon je povedala: Ko sem prvič videla oglas za novega Focusa in čudovit orkester, sem želela biti del tega oglasa. Instrumenti so neverjetni, čudoviti, še vedno ne morem verjeti, da so izdelani iz delov avtomobila. Glasbena tematika je popolnoma ustrezala glasbi For You I Will , tako je bil uspeh sodelovanja med mojo glasbo in orkestrom velik. Snemanje je bilo izredno zabavno, ta glamurozen dogodek bi bilo čudovito ponoviti.

Vodja za odnose z javnostmi pri Fordu, Fiona Pargeter je povedala: Ker so instrumenti tako edinstveni si želimo novega Ford Focusa z njihovo vsebnostjo lansirati na edinstven način. Alesha je s svojo prisotnostjo dodala veliko mero strasti, glamurja in energije, zato smo s končnim produktom oglasom za novega Focusa resnično zadovoljni. Ona je za britansko javnost številka ena in prepričana sem, da bo z njeno pomočjo tudi Ford Focus ostal številka ena v Britaniji.
Aleesha Dixon 
 

Aleesha Dixon