Uvod
Novi Mondeo: plemenita sprememba 

Nanj stavijo vodilni managerji! Brezkompromisno doživetje prestiža, varnosti in tehnološke dovršenosti. Ford Mondeo že od 17.875 €, ponujamo pa vam tudi privlačno financiranje na 2 leti v 2 ali 3 obrokih*.

Samo trenutek je potreben in videli boste, kako bo novi Mondeo spremenil vaše dosedanje dojemanje Forda. Njegova kinetična oblika namiguje na moč in inovacije v njegovi notranjosti. Vse to potrjujejo visok nivo plemenitosti, izvrstna izdelava in vozna dinamika na najvišjem nivoju.

Novi Mondeo bo pri vas zagotovo pustil trajni vtis.

Ogled videa cez cel zaslon  arrow

Zunanjost
Navdihnjen z revolucionarnim slogom konceptnega modela IOSIS se novi Mondeo ponaša z izrazitim oblikovanjem, gladkimi linijami ter dinamičnim profilom. Od dvignjene bočne linije in poudarjenih blatnikov pa vse do draguljastih žarometov in posebnih sprednjih mrežastih mask. Ne glede na to ali boste izbrali elegantno limuzino s petimi vrati, klasično limuzino s štirimi vrati ali prostoren karavan, boste naredili pravi vtis.

Več o zunanjosti  arrow

Notranjost
Vsak šiv, vsak rez blaga in usnja, vsak detajl s kovinskim okrasjem v prostorni notranjosti je bil izdelan prav do potankosti. Notranjost voznikovega prostora s svojo pretočno sredinsko konzolo vas obdaja z udobjem in zagotavlja odličen položaj sedenja, zato lahko resnično uživate v vožnji. Novi Ford Mondeo je tako praktičen kot razkošen: tudi mnoga elektronska pomagala za voznika, kot je novi Ford Power gumb za zagon motorja, zagotavljajo zelo prijetno vožnjo.

Več o notranjosti  arrow

Tehnologija
V notranjosti Mondea boste našli nov, revolucionaren uporabniški vmesnik (Human Machine Interface (HMI)). Nameščen na sredini instrumentalne plošče, HMI prikazovalni zaslon zagotavlja jedrnate in jasne informacije, s čimer imate brez najmanjšega napora popoln nadzor nad navigacijo, avdio napravo in mnogimi drugimi sistemi.

Novost so prav tako radarsko podprt prilagodljiv tempomat (Adaptive Cruise Control (ACC)) s sistemom za opozarjanje na možnost naleta (Forward Alert), sistemom pomoči pri vožnji s prazno pnevmatiko, pomoč pri speljevanju v klanec, sistem za preprečevanje dolivanja napačnega goriva, ter mnogo več bistroumnih tehnologij namenjenih vozniku.

Več o tehnologiji  arrow

Varnost
Novi Mondeo vsebuje mnogo izjemnih aktivnih in pasivnih varnostnih tehnologij, ki ne dovoljujejo nobenih kompromisov. Temelj teh lastnosti je toga struktura karoserije avtomobila. Mondeo je opremljen tudi z izboljšanim Fordovim inteligentnim varnostnim sistemom IPS, ki vključuje zračno blazino v predelu kolen voznika, vodoravno pogrezljiv volanski drog z blažilnikom in zračne zavese v polni dolžini.

Več o varnostnih značilnostih  arrow
Ford Mondeo
 

Ford Mondeo
 

Euro NCAP
 

Ford Mondeo
 

Ford Mondeo
 

Ford Mondeo
 

Ford Mondeo
 

Ford Mondeo