Notranjost
Poglejte v notranjost, ki je oblikovana prav tako dramatično kot Fiestina zunanjost. Elegantne poteze, polne površine, osupljive obloge in končna obdelava vabijo in ustvarjajo razkošje.

Notranjost
Z navdihom najboljših
Lepota, oblika in funkcionalnost so v središču Fiestinega dizajna. Pri oblikovanju Fiestinega prostora za potnike in glavnih kontrol smo se glede videza in občutka zgledovali po prestižnih dobrinah in najsodobnejših elektronskih napravah. Ročaje na vratih smo povzeli po razkošni torbici, visoka moda pa je bila naše vodilo pri razsežni paleti oblikovnih možnosti in barv Fiestine notranjosti.

Prostor po vašem okusu
Fiesta je majhen avto, ki s svojo zasnovo daje občutek, da je veliko večji kot v resnici. Strokovnjaki za ergonomijo in oblikovanje so z roko v roki ustvarili intuitivno in privlačno notranjost, ki deluje nadvse prostorno – v veliki meri zaradi razširjenega prostora za noge, več prostora za ramena na sprednjih sedežih, višjega odmika stropa in izboljšanega udobja. Voznik in sovoznik imata na voljo veliko odložišč za predmete, prostoren prtljažnik pa je možno dodatno povečati s preklopom zadnjih sedežev, deljenih v razmerju 60/40.

Ambientalna osvetlitev
Fiestina ambientalna osvetlitev poskrbi za osupljivo nežno svetlobo v prostoru za potnike. Pri odprtih vratih je osvetlitev močnejša in dopolnjena z osvetlitvijo vstopa.